یکی از مهمترین رسالت های طلاب، حضور فعال در عرصه های دینی و فرهنگی است
یکی از مهمترین رسالت های طلاب، حضور فعال در عرصه های دینی و فرهنگی است
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۸:۵۷حسینی واعظ در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء(س) آزادشهر گفت: انسانی كه مسئولیت خطیر کار فرهنگی جامعه بر او متوقف است، باید به عرصه های فرهنگی وارد شود. با این توضیح، گویا شاخصی برای شناخت مسئولیت خطیر طلاب و روحانیون از كارهای دیگر به دست می آید. در این راستا یکی از مهمترین کارها و رسالت های طلاب، حضور فعال در عرصه های دینی و فرهنگی است.
وی خاطرنشان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و توسعه اختیار عالمان دین، مسئولیتهای سنگینتری بر دوش حوزویان قرار گرفت. حوزه امروز باید در صدد ارائه الگوی همهجانبه اداره جامعه اسلامی ـ و غیر اسلامی ـ بر اساس نظامی معرفتی و حركت به سوی تمدنسازی اسلامیباشد. جامعهای كه در آن كسب معرفت و اجرای احكام فقهی، حقوقی و اخلاقی اسلام، روان و پویا و مستمر باشد.
مدیر نظارت و ساماندهی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بیان کرد: كاركردها و رسالتهای حوزه نسبت به قبل و بعد انقلاب، بسیار متفاوت گشته و در پرتو آن، نقشها و كاركردهای طلاب نیز توسعه یافته است.
حسینی واعظ در راستای وظایف طلبگی بیان کرد:طلاب باید در خدمت رسالتهای انبیا، امام زمان(عج) و حوزههای علمیه قرار گیرند. از میان مجموعه وظایف و رسالتهای طلاب، فهم دین -در حد ممكن- بر ابلاغ و اجرای دین تقدم دارد. زیرا دوره فهم دین، به زمان مشخصی نیاز دارد و عمده توان و زمان طلبه باید صرف آموختن معارف دینی و بهدستآوردن مقدمات آن گردد.
وی به بیان سایر وظایف طلاب پرداخت و گفت: طلاب علوم دینی وظیفه دارند در راه فهم دین خدا، بسیار تلاش کنند و مقدمات لازم را فراهم نمایند. انواع فعالیتهای علمی، عقلانی و تجربی و... . با این هدف آفاق جدید دین خدا را بشناسند.
استاد حوزه ادامه داد: طلاب علوم دینی علاوه بر فهم، دفاع و ابلاغ دین، متكفل تحقق دین در جامعه نیز هستند.