کد مطلب: 24065 تعداد بازدید: ۷۰۸

انقلاب اسلامی در یکی از حساس ترین نقاط جهان، استکبار عالمی را به شدت به لرزه درآورد

انقلاب اسلامی در یکی از حساس ترین نقاط جهان، استکبار عالمی را به شدت به لرزه درآورد

دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۸:۰۰
به مناسبت ایام الله دهه فجر نشست فرهنگی با موضوع "گفتمان انقلاب اسلامی" با حضور طلاب و اساتید در مدسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(س) گرگان برگزار شد.

حجت الاسلام ابوالحسن حسینی کارشناس فرهنگی به بیان ویژگی های انقلاب پرداخت و گفت: با توجه به گذشت سی و چند سال از انقلاب اسلامی و ظهور پیشرفت های زیادی در عرصه های مختلف وجود مشکلاتی چون بیکاری، تورم و...واقعیتی انکارناپذیر است. واقعیت دیگر این است که چرا با وجود این همه مشکلات و ضعف ها، دشمن و استکبار جهانی به قدرت ایران اعتراف می کنند و چرا غرب و استکبار جهانی از کشوری مانند ایران با وجود این همه مشکلات و گرفتاری ها واهمه دارد؟

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامى در یکى از حساس ترین نقاط جهان همچون زلزله اى غیرمترقبه اردوگاه آرام و بی دغدغة استکبار عالمى را به شدت به لرزه درآورد. با وقوع انقلاب اسلامى براى اولین بار یک کشور مسلمان بطور موفقیت آمیزى قدرت هاى بزرگ غربى را به مبارزه طلبید. آنان را تحقیر کرد و به منافع مادیشان خسارت وارد کرد.

کارشناس فرهنگی ضمن تبیین و تفسیر حقیقت "انقلاب امام خمینی" خاطرنشان کرد: با وقوع انقلاب اسلامى در ایران، دنیا شاهد رخداد یک معجزة عظیم الهى بود. با توجه به اینکه آنها بالاترین دستگاه های امنیتی را در اختیار داشتند و بالاترین بررسی ها و اطلاعات میدانی از جوامع و پیشگویی از آیندة جوامع را داشتند و برای آیندة این جوامع کارهایشان را تنظیم می کنند، اما   نتوانستند انقلاب را پیشگویی و اداره کنند و آن را بهم بزنند. لذا حضرت آقا در دیدار با مسئولین فرمودند که بزرگترین دستاورد ما این است که همة دنیا می خواستند ما نباشیم و ما هستیم.

حجت الإسلام حسینی بیان داشت: چیزی که معجزه گون بودن انقلاب را اثبات می کند این است که امام در مقابل این همه قدرت غرب در مدیریت مادی دنیا که همة امکانات رو برای جلوگیری از پیروزی انقلاب بکار بردند با دستانی خالی و بدون هیچ امکانات مادی و صرفاً با حمایت مردم توانست قدرت پوشالی طاغوت را تحقیر و ذلیل کند. مردمی که ضربان قلبشان به عشق امام می تپید.

وی با اشاره به این که ما در دنیا توانستیم با توسل به قدرت مدیریت الهی و اتکاء به نیروهای مردمی، قدرت مدیریتی غرب رو زیر سوال ببریم، تصریح کرد: اما این مدیریت الهی هنوز به عرصة مدیریت اقتصادی ما وارد نشده است. اگر همان روحیه انقلابی یعنی اتکاء به قدرت الهی و مردمی در اقتصاد ما جریان پیدا کند، اقتصاد ما هم مانند عرصه سیاسی به قله های خود دست پیدا خواهد کرد.