سیده نفیسه حسینی واعظ مدیر ساماندهی و نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گلستان در مراسمی که به مناسبت عزاداری امام حسین(ع)در جمع کارکنان این مدیریت برگزار شد،گفت:
عاقبت به خیری، به قدری اهمیت دارد که حتی اولیای خدا هم برای حسن عاقبت خود دعا می کردند
شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۴۴:۳۳سیده نفیسه حسینی واعظ مدیر ساماندهی و نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گلستان در مراسمی که به مناسبت عزاداری امام حسین(ع)در جمع کارکنان این مدیریت برگزار شد، به تشریح عاقبت به خیری افراد با الهام از واقعه عاشورا پرداخت.
حسینی واعظ گفت: یکی از مسائل مهمی که در آیات و روایات آمده است، عاقبت به خیری است. در روایات و آیات متعددی از قرآن، انبیاء و صلحاء و راسخان در علم بعد از هدایت، دعای رحمت می کردند و یا اینکه می خواستند در زمره صالحان قرار گیرند و به طور کلی عاقبتی همراه با خیرات داشته باشند.
وی با بیان اینکه عاقبت به خیری، به قدری اهمیت دارد که حتی اولیای خدا هم برای حسن عاقبت خود دعا می کردند، خاطرنشان کرد: انسان نه تنها باید نگران عاقبت کار خویش باشد بلکه باید نگران عاقبت به خیری فرزندان خود نیز باشد تا دچار سوء عاقبت نشوند.
مدیر ساماندهی و نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بیان داشت: در تاریخ، افراد بسیاری وجود داشتند که عمری با عقیده درست و رفتار دینی و در صراط مستقیم پیش رفته ولی در مقطعی از زمان دچار لغزش و سقوط شده و عاقبت به شر شده اند. بالعکس افرادی در مسیر شیطان حرکت کرده و دچار جنایاتی شدند ولی در اثر لحظه ای توجه، تغییر مسیر داده و عاقبت به خیر شدند.
حسینی واعظ ادامه داد: در واقعه عاشورا جنگ بین دو گروه مسلمان بود در حالی که هر دو برای اسلام می جنگیدند. با این تفاوت که سپاه امام حسین(ع)در راستای جنگ علیه حق و باطل حرکت کرد اما سپاه یزید حتی با قصد قربت بر علیه امام حسین(ع)می جنگید.
وی افزود: فردی مثل شمر، سابقا فردی دین دار و محبوب بین مردم بود و حتی جانباز جنگ صفین در کنار امام علی(ع)بود اما مسائلی از قبیل عبدالبطن بودن، خود برتربینی، حسادت و مسخره کردن امام حسین(ع) باعث شد که عاقبت به شر شده و به چهره منفوری تبدیل شود.
مدیر ساماندهی و نظارت استان تصریح کرد: در واقعه عاشورا و در سپاه دشمن افراد زیادی وجود داشتند که دنیاطلبی عامل شقاوت آنها شد. اگرچه وجود شبهات و تبلیغات منفی در هر برهه ای از زمان باعث انحراف مردم و عاقبت شر افراد می شود. همان طور که در صدر اسلام و در واقعه عاشورا نیز همینگونه بوده است که البته این حاکی از جهل این دسته از افراد است.
گفنتی است در پایان این مراسم زیارت عاشورا قرائت گردید.