کد مطلب: 21008 تعداد بازدید: ۷۶۳

سيده نفيسه حسيني واعظ مدير ساماندهي و نظارت مديريت حوزه علميه خواهران استان گلستان در تجمع بزرگ رهروان زينبي در امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد گفت:

زنان جامعه از عمده ترین و تأثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجمات فرهنگی می باشند.

شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۷:۴۴
سيده نفيسه حسيني واعظ مدير ساماندهي و نظارت مديريت حوزه علميه خواهران استان گلستان در تجمع بزرگ رهروان زينبي در امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد گفت: زنان جامعه از عمده ترین و تأثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجمات فرهنگی می باشند.

سيده نفيسه حسيني واعظ مدير ساماندهي و نظارت مديريت حوزه علميه خواهران استان گلستان در تجمع بزرگ رهروان زينبي در امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد گفت: زنان جامعه از عمده ترین و تأثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجمات فرهنگی می باشند.

حسيني واعظ اظهار داشت: امروزه نقش مؤثر زنان در مقابله با تهاجم فرهنگی و پیشگیری از انحرافات اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. زیرا زنان در فرهنگ سازی بیشترین نقش را دارند و همین نقش مؤثر و کلیدی، موجب شد که نوک تیز حمله دشمن در جهانی شدن و استحاله فرهنگی متوجه زنان جامعه گردد.

وي با بيان اينكه زنان جامعه از عمده ترین و تأثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجمات فرهنگی می باشند، تصريح كرد: دشمنان اسلام به خوبی دریافتند که اگر موفق به تغییر فرهنگ زنان یک قوم گردند، می توانند تمامیت فرهنگ آن جامعه را متأثر کرده و تغییر دهند.

مدير ساماندهي و نظارت مديريت حوزه علميه خواهران گلستان افزود: دشمن تمامی تلاش خود را مصروف تغییر فرهنگ زنان جامعه ما مي كند و بر همگان روشن است همانطور که زنان قادر به سازندگی فرهنگ خانواده و جامعه می باشند به همان نسبت توان تخریب فرهنگ جامعه را دارند.

حسيني واعظ ضمن اشاره به عوامل آسیب زای زنان در تهاجمات فرهنگی که موجب تأثير پذيري زنان جامعه از فرهنگ غرب مي شود، ادامه داد: یکی از تلاش های عمده دشمن برای توفیق یافتن در تحقق اهداف شومش، مسأله ایجاد حالت بی اعتنایی به ارزش های اخلاقی و شکستن قداست و حرمت ارزش ها در منظر فرد است. دشمن طرح هاي شومي را در رابطه با زنان جامعه اسلامی با ایجاد شبهه و تردید نسبت به مقدساتی مثل حجاب، عفت، حیا و... باور زنان را نسبت به این ضرورت های دینی متزلزل مي كند.

وي بيان داشت: بر خلاف‌ تصوّر جامعه، حادثه ی‌ كربلا يك‌ جريان ‌حماسي ‌و عرفاني ‌ويژة ‌مردان ‌نيست‌، بلكه ‌پيام هاي‌ عاشورا خطاب ‌به ‌زنان ‌مسلمان نیز هست‌ تا هم ‌رسالت‌ اجتماعي ‌و سياسي‌ اين ‌قشر را نشان‌ دهد و هم ‌خنثي ‌كننده ی ‌تبليغات ‌سوئي ‌باشد كه ‌ديدگاه ‌اسلام ‌را از محروم ‌كردن ‌زنان ‌از مشاركت‌ در كارهاي ‌اجتماعي ‌معرفي ‌مي‌كند.

 

مدير ساماندهي و نظارت مديريت حوزه علميه خواهران استان با معرفي زنان تأثيرگذار در واقعه ي عاشورا و نقش آنان در اين راستا بخصوص حضرت زينب(س)و حضرت رباب(س)اظهار كرد: زن ‌نيز مي‌تواند به انحاء مختلف در جهت ‌نيل ‌به ‌والاترين ‌مقام ‌انساني‌، هم‌ پاي ‌مردان‌، براي ‌تجديد بناي ‌اسلام ‌قيام ‌كند. زنان در کربلا با اراده خود به صحنه رفتند، فعّال و تأثیرگذار عمل کردند و از این همه درد و رنج و فداکاری نیز بهره‌ای داشتند. و در کربلا برای یاری اباعبدالله الحسین(ع)از بهترین داشته‌های خود گذشتند.

حسيني واعظ در پايان با بيان نقش زنان معاصر در جريان انقلاب اسلامي و جنگ هشت ساله ايران و نيز موفقيت در عرصه هاي مختلف جهاني و بين المللي، به پیام رسانی عاشورا توسط حضرت زینب(س) اشاره كرد.