مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان:
نقش بانوان در تمدنسازی اسلامی ضروری است
شنبه ۱۵ دى ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۵۲:۰۴
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم سیده نفیسه حسینی واعظ در اجلاسیه مدیران، معاونان آموزش و اساتید مدارس علمیه خواهران استان گلستان که با حضور خانم افشار معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، طی سخنانی به اهمیت آموزش در بعثت پیامبران اشاره کرد و گفت: قرآن کریم، آموزش را یکی از اهداف بعثت پیامبران دانسته و میفرمایند که: «خداوند بر مومنان منّت نهاد، هنگامی که در میان آنان، پیامبری از خودشان برانگیخت که آیات او را بر آنان بخواند، و پاکشان کند و کتاب و حکمت بیاموزد» (آل عمران، 164).
وی همچنین به آیهای دیگر اشاره کرد که افزون بر آموزش کتاب و حکمت، به آموزش «آن چه را که نمیدانستند» نیز پرداخته است و افزود: «مَا أَرْسَلْنَا فِیکمْ رَسُولًا مِّنکمْ یتْلُواْ عَلَیکمْ ءَایاتِنَا وَ یزَکیکمْ وَ یعَلِّمُکمُ الْکتَابَ وَ الحْکمَةَ وَ یعَلِّمُکم مَّا لَمْ تَکونُواْ تَعْلَمُون» (بقره/ 151).
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان تأکید کرد: در اسلام، آموزش هر علمی که مفید باشد، ارزشمند است اما ارزش علم دین با سایر علوم قابل مقایسه نیست؛ آموزش احکام و معارف دینی، مقدمه و شرط لازم رهایی انسان از آتش جهنم و رسیدن به سعادت ابدی است.
خانم حسینی واعظ با تاکید بر ارتقاء تعامل مناسب کارکنان حوزه با مردم گفت: هدف اصلی ما در جامعه، رسیدن به مرجعیت علمی و دینی بانوان در جامعه است که حوزه علمیه خواهران باید نقش مرجعیت را در امور مرتبط با زنان و خانوادهها ایفا کنند.
وی با اشاره به نقش بانوان در تمدنسازی نوین اسلامی بیان کرد: بانوان حوزه اولین دست اندرکاران تمدن سازی نوین اسلامی هستند و باید به همان اندازهای که دانش دین را آموختهاند، در تمدن سازی اسلامی نیز از آن استفاده کنیم.
در پایان، ایشان بر لزوم تقویت استعدادهای بانوان در حوزههای علمیه تأکید کرد و گفت: هر بانویی که وارد حوزه میشود، باید تمام توان خود را برای نشاندادن استعدادهای دینی و مذهبی خود بهکار ببرد.