مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(س) گرگان:
یکی از منابع علمی ائمه هدی(ع) مصحف فاطمی است
شنبه ۱۶ دى ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۴۶:۴۸به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم مریم میرکریمی در مراسمی که بمناسبت ولادت حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) و هفته زن، با حضور معاونین، کارکنان و شماری از اساتید این مدرسه علمیه تخصصی برگزار شد، ایامی همچون میلاد حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را فرصتی مغتنم برای قرب و نزدیکی به امور قدسی برشمرد.
وی افزود: در مقام و منزلت حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) همین بس که شخصیت ایشان هم برای ائمه معصومین(علیهمالسلام) حجت است و هم یکی از منابع علمی ائمه هدی(علیهمالسلام) مصحف فاطمی است.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(س) گرگان با استناد به کلام آیتالله جوادی آملی خاطرنشان کرد: سخن گفتن در مورد حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) هم سهل است و هم ممتنع؛ سهل است بهخاطر کثرت فضایل و ممتنع است برای اینکه کسی نمی تواند به این اقیانوس ورود پیدا کند.
خانم میرکریمی اضافه کرد: براساس کلام آیتالله جوادیآملی که برگرفته از روایت امامصادق(علیهالسلام) می باشد، همانطوری که قرآن دارای چهار بخش است، سیره حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) نیز به چهار بخش تقسیم میشود که عبارتند از؛ عبارات، اشارات، لطایف و حقایق فاطمی که این بخش آخر یعنی حقایق فاطمی را جز خدا، پیامبر(صلیاللهوعلیهواله) و امیرمؤمنانعلی(علیهالسلام) کسی نمی تواند درک کند.
وی در بیان ویژگیهای حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) به ویژگی صدیقهبودن ایشان اشاره کرد و توضیح داد: این لقب از القابی است که خداوند و پیامبر مکرم اسلام(صلیاللهوعلیهوآله) به ایشان نسبت دادهاند.
استاد حوزه، در بیان اهمیت صفت صدیق به آیات و روایات استناد نمود و تصریح کرد: در آیه 119 از سوره مبارکه توبه خداوند متعال بر«مصاحبت با صدیقین» سفارش کرده و می فرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ»، همچنین در روایتی از نبی مکرم اسلام(صلیاللهوعلیهوآله) وارد است که فرمودند: «نزدیکترین شما به من در قیامت و سزاوارترین به شفاعت؛ راستگوترین، امانتدارترین و خوشاخلاقترین شما است».
خانم میرکریمی به تبیین معنا و مفهوم واژه صدیق پرداخت و عنوان کرد: بر اساس قرآن کریم و کلام بزرگان دین، «صدیق» کسی است که تمام کمالات نهفته در درون خود را به مرحله فعلیت میرساند.
وی در پایان با اشاره به سوره قدر و کوثر تصریح کرد: «کسی که شب قدر را درک کند، فاطمه(سلاماللهعلیها) را درک کرده و کوثر هم به معنای خیر کثیر بالاترین مصداق آن حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) است و از دل این دو سوره؛ وحی نبوی، ولایت علوی و حقیقت فاطمی بدست می آید.