کد مطلب: 135553 تعداد بازدید: ۱۵۴

مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(س) گرگان:

تقابل تمدن اسلامی و فرهنگ غرب بر سر چگونه زیستن است

یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۰۴:۳۵
خانم آزاده دنکوب استاد مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(س) گرگان، دنیای امروز را دنیای تقابل معرفی کرد و ادامه داد: مهم‌ترین محور تقابل، تقابل تمدن اسلامی و فرهنگ غرب بر سر چگونه زیستن است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران،خانم آزاده دنکوب در کارگاه «توانمندسازی مبلغین» ویژه ماه محرم که در مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(سلام‌الله‌علیها) گرگان برگزار شد، بیان کرد: ماه‌های محرم و صفر و ایام عزاداری امام حسین(علیه‌السلام) فرصت خوب و موقعیت مناسبی برای ایجاد سلم و رفاقت بین دوستداران حسینی فراهم می‌کند تا مشکلات و اختلاف‌ها در خیمه امام حسین(علیه‌السلام) حل شود.

وی دنیای امروز را دنیای تقابل معرفی کرد و ادامه داد: مهم‌ترین محور تقابل، تقابل تمدن اسلامی و فرهنگ غرب بر سر چگونه زیستن است.

استاد حوزه تصریح کرد: توجه به مهارت نشر خوبی‌ها و التزام به ابزارهای ایجاد ولاء طرفینی در خروجی خوب و اثرگذار تبلیغ، ضروری و لازم است.

خانم دنکوب افزود: ایجاد ویژگی «خوب دیدن» و فرهنگ سازی «روایت خوبی‌ها» در نشر خوبی‌ها موثر است.

وی با بیان این که بیان و حل مسائل فرهنگی جامعه امروز به حرفی نو از مبانی انقلاب اسلامی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: در انتقال پیام، اهمیت فضای فرستنده و فضای گیرنده باید مورد توجه قرار گیرد.

مبلغ حوزه با اشاره به این که توجه به ظرف انتقال پیام و موقعیت پیام تبلیغی از تمهیدات و مقدمات تبلیغ است، تصریح کرد: مبلغ و کنشگر اگر اهل دوستی و شفقت با همه آحاد مردم از عقاید و سلایق مختلف فکری باشد، بهتر می‌تواند مطالب و محتوا را به مخاطب انتقال دهد.

خانم دنکوب با بیان این که در نگاه قرآنی دو نوع حیات طیبه و خبیثه وجود دارد، افزود: در نگاه قرآنی حیات طیبه، رتبه برتری از حیات عادی انسان است.

 وی ادامه داد: مهم‌ترین ویژگی حیات طیبه، احساس رضایت از زندگی است که والاترین مصداق این نوع حیات، زندگانی ائمه معصومین و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

کارشناس مذهبی راه دستیابی به رضایت در زندگی را تطبیق توقع و انتظارها با واقعیت‌های زندگی دانست و تصریح کرد: در سیره اهل بیت(علیهم‌السلام) و معارف و دستورات اسلامی برای تعدیل توقع‌های انسان، بر تفکر واقع‌گرا تاکید می‌شود.

خانم دنکوب ذهن انسان را اصلی‌ترین میدان نبرد در محاسبات و راهبرد عملیاتی دشمن، برشمرد و تاکید کرد: در اتاق جنگ دشمن طراحی پیام و اثرگذاری آن در حوزه‌های مختلف حرف اول را می‌زند.

وی یکی از مهم‌ترین کانال‌های معرفت‌سازی را فضای مجازی دانست و خاطر نشان کرد: دشمن با استفاده از فضای مجازی و تحت تاثیر گذاشتن ذوق و سلیقه، فکر و مزاج را مدیریت می‌کند.

استاد حوزه مهم‌ترین هدف تهاجم رسانه‌ای غرب را معرفی الگوهای غربی به جوانان و نوجوانان خواند و افزود: درروایات اهل بیت(علیهم‌السلام) توصیه به الگوگیری از بزرگان شده است و تحقق این الگوگیری، نیاز به تبلیغ و ترویج تفکر حسینی و شناساندن آن به جهانیان دارد.