کد مطلب: 132395 تعداد بازدید: ۱۲۹

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان:

حضرت زهرا(س) منشور رستگاری امت اسلامی است

پنجشنبه ۲۲ دى ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۷:۵۲
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) منشور رستگاری امت اسلامی، مربی و معلم اخلاق است.

 به گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران گلستان،‌ خانم سیده نفیسه حسینی واعظ در مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) که با حضور شماری از بانوان شهرستان گرگان در مؤسسه قرآنی الزهراء(س) وابسته به موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گرگانبرگزار شد، در بحث از «آسیب های اجتماعی جامعه دینی»، مهمترین اقدام در جهت جلوگیری و برون رفت از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی هر جامعه را آگاهی بخشی مردم از مضرات و آثار مخرب این معضلات دانست.

وی، کم‌کاری حوزه‌های فرهنگی را یکی از عوامل بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه برشمرد و گفت: اگر جامعه بخواهد روش الگوپذیری از شخصیت وجودی و رفتارهای قرآنی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) را هموار کند، باید تمام حوزه‌های فرهنگی تلاش مضاعفی را بکار ببرند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان، یکی از مهمترین روش‌های تربیتی را روش الگویی برشمرد و ادامه داد: تأثیر شخصیت الگو در شکل‌گیری رفتار و منش تربیت شونده به مراتب بیشتر از موارد دیگر است؛ اسلام نیز به این روش اهمیت زیادی داده و قرآن کریم بخشی از آیات مبارک خود را به معرفی مردان و زنان موحد و ثابت قدمی اختصاص داده که در شرایط گوناگون صلاحیت و شخصیت خود را بروز داده و حق‌محوری خویش را به اثبات رسانده‌اند.

خانم حسینی‌واعظ حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) را عالی‌ترین الگوی قابل پیروی برای انسان‌ها معرفی کرد و گفت: به استناد احادیث و روایات؛ سیره و رفتار حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) به عنوان بارزترین مصداق اهل‌بیت(علیهم‌السلام) است.

وی افزود: حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) مخزن علم الهی است و اندوخته‌های علم لدنی و اکتسابی او در سطحی است که امامان معصوم(علیهم‌السلام) از آن استفاده می‌بردند و از آن به عنوان «مصحف فاطمه» یاد می‌کردند.

استاد حوزه در ادامه به جدیّت در حفظ حریم عفاف و همسرداری حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) اشاره و خاطرنشان کرد: در رعایت حریم عفاف حضرت همین بس که حضرت رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) خطاب به ایشان در رعایت پوشش در مقابل نابینا فرمودند: «گواهی می‌دهم که تو پاره تن من هستی» و نیز در بحث همسرداری هرگز علی(علیه‌السلام) را ناخشنود نکرده و همواره مایه نشاط و خشنودی او می‌شد.

خانم حسینی‌واعظ در بیان سیره عبادی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: عبادت ایشان یک عبادت خشک و بی روح نبود بلکه توأم با خشوع و خلوص بوده که این گونه عبادت سازنده و باعث تکامل روح است؛ از این رو، کیفیت و روح عبادت اهمیت دارد؛ حضرت هرگاه در محراب عبادت قرار می‌گرفت دگرگون می‌شد و خشیت الهی سراسر وجود او را فرا می‌گرفت.

وی در پایان تصریح کرد: حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) منشور رستگاری امت اسلامی، مربی و معلم اخلاق کاملی است که جامعه و بخصوص جوانان می‌توانند زندگی او را به عنوان الگوی برتر برای رفتار و معاشرت خود انتخاب و در خانواده نهادینه کنند.