کد مطلب: 128085 تعداد بازدید: ۱۳۹

مؤسس مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان:

وحدت عامل اصلی حفظ و بقای دین اسلام است

دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۵۶:۲۶
مؤسس مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: دشمنان با بهره‌گیری از هر حربه و ابزاری تلاش می‌کنند در جهان اسلام تفرقه و شکاف ایجاد کنند، لذا امروز باید اتحاد و همدلی بین ملت‌های مسلمان بیشتر از گذشته وجود داشته باشد تا دین اسلام حفظ شده و دشمنان نیز به اهداف شوم خود دست نیابند.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر مهربانی‌ها، میزگرد پژوهشی با محوریت «نقش حوزه‌های علمیه در تحکیم وحدت اسلامی» با حضور کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسین طاهری بیان کرد: منظور از وحدت این نیست که مسلمانان با یکدیگر هیچ اختلافی نداشته باشند، بلکه با وجود اختلاف سلیقه در امور اجتماعی، سیاسی، فقهی و مانند آن، اتحاد و همدلی بین آنان نیز وجود دارد.

وی، توحید، عدالت اجتماعی و محبت را محور رسالت پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) دانست و بیان کرد: در جامعه‌ای که مردم بت می‌پرستیدند و اختلاف طبقاتی و تفرقه بین آنان حاکم بود، پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) توانستند اختلافات را رفع کرده و بین آنان پیوند برادری برقرار کنند. 

مؤسس مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، تشکیل مسجد به عنوان پایگاه دینی و ایجاد وحدت و اخوت بین مهاجر و انصار را دو کار مهم پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) برشمرد و افزود: آن حضرت با گفتار و رفتار کریمانه خویش جامعه دوران جاهلیت را هدایت کرده و با مبانی دین اسلام آشنا کردند.

حجت‌الاسلام طاهری با بیان این‌که دشمنان با بهره‌گیری از هر حربه و ابزاری تلاش می‌کنند در جهان اسلام تفرقه و شکاف ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: امروز باید اتحاد و همدلی بین ملت‌های مسلمان بیشتر از گذشته وجود داشته باشد تا دین اسلام حفظ شده و دشمنان نیز به اهداف شوم خود دست نیابند.

وی، نقش حوزه‌های علمیه در ایجاد و تحکیم وحدت اسلامی را خطیر دانست و تأکید کرد: طلاب و مبلغان دین اسلام نسبت به مکتب و معارف پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) و اهل بیت(علیهم‌السلام) شناخت کافی داشته باشند و ضمن آشنایی با عوامل وحدت، آثار تفرقه و اختلاف را تبیین کرده زمینه اتحاد بین مسلمانان را فراهم کنند.