کد مطلب: 121874 تعداد بازدید: ۲۲۰

کارشناس فرهنگی مدرسه عالی الزهراء(س) گرگان:

عبادت پیوندی محکم میان انسان با خالق است

چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۴:۳۷
خانم یونسی کارشناس فرهنگی مدرسه عالی الزهراء(س) گرگان گفت: عبادت پیوندی محکم میان انسان با خالق بوده که خیر و فضیلت دنیا و آخرت را بدنبال دارد.

به گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران گلستان، خانم لادن یونسی در ویژه مراسم جشن میلاد امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) که با حضور شماری از کارکنان مدرسه علمیه عالی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گرگان و جمعی از بانوان شهرستان گرگان که در موسسه قرآنی الزهراء(س) این شهرستان برگزار شد، در بحث از سبک زندگی دینی از منظر امام حسن مجتبی‌(علیه‌السلام) بر الگوگیری از سیره ائمه اطهار‌(علیهم‌السلام) و اصلاح بینش و نگرش تاکید کرد.

وی عبادت را اولین اصل در بحث سبک زندگی دینی دانست و گفت: عبادت به معنای یاد خداوند بودن در جهت سلامت نفس و بهبود سبک زندگی است زیرا عبادت پیوندی محکم میان انسان با خالق بوده که خیر و فضیلت دنیا و آخرت را بدنبال دارد.

استاد مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان، تفکر، دعا کردن و اُنس با قرآن را از مصادیق عبادت برشمرد و تفکر را در شمار برترین عبادت‌ها دانست و تصریح کرد: بهترین تفکر، شناخت خداوند و اندیشه در معارف اوست؛ لذا چنین تفکری روح انسان را به مراتب قرب خداوند می‌رساند.


خانم یونسی مطمئن‌ترین راه برای بهبود اصلاح سبک زندگی را مراجعه به قرآن و الگو‌گیری از آن برشمرد و ادامه داد: تفکر در قصه‌های قرآن، توجه به سبک زندگی انبیاء و اولیای الهی است که خداوند از این طریق به اصلاح سبک زندگی می‌پردازد.

وی با استناد به کلام امام حسن(علیه‌السلام) «در این قرآن چراغ‌های هدایت و صفای دلهاست، پس هرکس می‌خواهد دل خود را جلا دهد، به وسیله روشنایی آن جلا دهد و این صفت را در خود نگه دارد»، گفت: کنترل خشم دومین عامل داشتن سبک زندگی دینی است که مهارت بسیار سختی است و به آموزش نیاز دارد.

کارشناس فرهنگی مدرسه علمیه عالی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان، با بیان اینکه برای داشتن سبک زندگی دینی، باید قدرت کظم غیظ را در جامعه خود تقویت کنیم، اضافه کرد: مدیریت خشم بروز ندادن نیست؛ بلکه کنترل و هدفمند کردن است؛ لذا امام حسن(علیه‌السلام) «توانایی انسان در کنترل خشم را از نشانه‌های تدبیر و قدرت عقل دانست».

خانم یونسی استفاده از فرصت‌ها را از دیگر موارد سبک زندگی در سیره امام حسن(علیه‌السلام) دانست و در این زمینه به کلام امام استناد کرد که می‌فرمایند: «فرصت زود می‌گذرد و دیر باز می‌گردد».

وی، صبر را از دیگر لوازم سبک زندگی دینی نامید و گفت: همانگونه که در کلام ائمه‌(علیهم‌السلام) مشهود است «وجود چیزی سودمندتر از صبر نیست».

 

کارشناس فرهنگی مدرسه عالی الزهراء(س) گرگاندر پیایان متذکر شد: خودآرایی از دیگر مواردی است که به بهبودی سبک زندگی دینی کمک می کند، در سیره امام حسن مجتبی‌(علیه السلام) وارد است که در عین ساده زیستی و پرهیز از اسراف و تجمل گرایی، همواره به زیبایی و آراستگی ظاهر اهمیت داده و با رفتار خود دیگران را به سوی این مهم سوق می داد.