کد مطلب: 117836 تعداد بازدید: ۲۵۹

مبلغ فعال موسسه آموزش عالی الزهراء(س) گرگان:

شناخت حضرت فاطمه(س) یک ضرورت اجتماعی است

دوشنبه ۱۳ دى ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۷:۱۱
مبلغ فعال موسسه آموزش عالی الزهراء(سلام¬الله¬علیها) گرگان، شناخت حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) را یک فریضه دینی و یک ضرورت اجتماعی دانست.

به گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران گلستان، خانم فاطمه کلاگری در نشست معرفتی «بررسی ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) با استناد به آیات و روایات» که با حضور طلاب و جمعی از بانوان در موسسه قرآنی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان برگزار شد، با اشاره به جایگاه اهل بیت پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) در قرآن و سنت بیان کرد: این بزرگواران شخصیت‌های برجسته معنوی هستند، که عامل برکات زمین، مایه حیات مردم، همبستگی جامعه و جلوگیری از هرگونه اختلاف و بی‌راهه رفتن می‌باشند، در این زمینه می‌توان به آیات 33 احزاب و 59 نساء استناد کرد.

وی، شناخت بانو فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) را یک فریضه دینی و یک ضرورت اجتماعی دانست و افزود: به استناد کتب معتبر تشیّع و اهل تسنن، حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) دارای شخصیتی، بسیار وسیع و گسترده است که بعد از رحلت حضرت خدیجه و ابوطالب، ایشان با تمام وجود در برابر آزار و اذیت‌های قریش، حامی پدر بزرگوارشان بودند و لقب ام‌ابیها از جانب پدر را یافتند.

مبلغ فعال موسسه آموزش عالی الزهرء(سلام‌الله‌علیها) خاطرنشان کرد: مقام حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) آنچنان عظیم است که رضایت و خشم آن‌ حضرت معیار رضایت و خشم پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) است؛ در این زمینه حضرت رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) فرمودند: «فاطمه پاره تن من است هر کس او را مسرور گرداند مرا مسرور کرده و هر کسی که مرا مسرور کند خدا را مسرور کرده است، و هر کس او را اذیت کند مرا اذیت کرده و هر کسی که مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده است».

خانم کلاگری تصریح کرد: حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) عالمه محدثه بودند و به مقامات معنوی، علمی و معرفتی رسیدند که فرشتگان با او سخن می‌گفتند و حقایق را ارائه می‌کردند؛ در این زمینه مقام معظم رهبری(حفظه الله تعالی) فرمودند: «این شخصیت، فقط مسئولیت نبوت و امامت را نداشتند ولی از نظر معنوی تفاوتی با پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و مولا علی(علیه‌السلام) نداشتند».

وی بیان کرد: حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها)‌ در کنار تمام مسائل عظیم فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و آموزشی اما در قبال وظایفی که نسبت به خانه، زندگی و همسرشان داشتند، به نفع اکمل عمل می‌کردند که از دامن ایشان، فرزندانی که سید شباب اهل‌الجنه و بانو زینب کبری، پیام‌رسان واقعه کبری رشد و تربیت یافته‌اند.

مبلغ موسسه آموزش عالی الزهراء(سلام‌الله‌علیها)، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) شخصیتی بودند که برای اهداف مقدسی با حفظ قداست و تقوا به اجتماع قدم گذاشتند و به همراه مولا امیرالمومنین و امام حسن و حسین(علیهم‌السلام) تا 40 روز پس از رحلت حضرت رسول(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) به درب خانه مهاجر و انصار می‌رفتند و در خصوص ولایت و امامت آگاهی‌بخشی می‌کردند.

خانم کلاگری، شخصیت حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) را تبلور عبادت خالصانه، حیا و عفاف و الگویی کامل پوشش و حجاب اسلامی دانستند، که اگرچه عمرشان کوتاه بود اما این زندگی از جهت مبارزه، کار و صبر انقلابی و دفاع از نبوت و امامت در نظام اسلامی، دریای پهناوری از تلاش و مبارزه بوده که در نهایت هم شهادتی بسیار عظیم نصیبشان شد.