کد مطلب: 117675 تعداد بازدید: ۲۴۲

مبلغ فعال مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان:

معرفت به خطبه فدکیه یکی از راه‌های شناخت حضرت فاطمه(س) است

یکشنبه ۱۲ دى ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۲:۴۵
خانم محیاپور مبلغ فعال مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان گفت: معرفت خطبه فدکیه یکی از راه‌های شناخت شخصیت حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) است

به گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران گلستان، خانم نرگس محیاپور در نشست معرفتی پیرامون بررسی بخشی از آموزه‌های خطبه فدکیه که به مناسبت شهادت حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور کارکنان، طلاب و جمعی از بانوان در موسسه قرآنی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) شهرستان گرگان برگزار شد، بیان کرد: اگر جریان فاطمیه به صورت اصلی احیا، و ابعاد وجودی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) شناخته شود، بهتر می‌توان آن حضرت را به جهانیان معرفی کرد.

وی یکی از راه‌های شناخت حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) را معرفت نسبت به خطبه فدکیه اعلام کرد و افزود: این دوره یک دوره کامل معارف اسلامی است و بیش از20 آیه قرآن در آن بیان شده و شیخ صدوق و سیدمرتضی آن را نقل کرده‌اند.

فرمانده پایگاه اساتید و نخبگان موسسه آموزش عالی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان تصریح کرد: حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) دارای دو خطبه مهم یکی در جمع زنان مهاجر و انصار و دیگری در مسجد و معروف به خطبه فدکیه است که از آموزه‌های آن می‌توان به خداشناسی، معادشناسی، عظمت قرآن، دفاع از ولایت و عوامل انحراف از اسلام را بعد از رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌‌و‌آله) اشاره کرد.

خانم محیاپور افزود: یکی از نقاط ضعف جامعه مسلمانان، پیروی از شیطان است که  اولین حربه او، ایجاد کینه و نفرت در قلبها است، «إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ».

وی، علت حوادث بعد از رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و انحراف مردم جامعه را با توجه به خطبه فدکیه، پیروی از شیطان و فراموشی یاد خدا دانست و در ادامه: ایجاد نفرت و کینه، فراموشی یاد خدا، توجیه گناه  زینت دادن آن، عُجب، اختلاف در میان جامعه و زنده کردن آمال و آرزوهای پوچ و بی حاصل در روح و جان انسان را نیز از حربه‌های شیطان برشمرد.

مبلغ فعال مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان اظهار کرد: بی تردید اگر یاد خدا در زندگی از بین رفته و کمرنگ شود، انسان آسیب پذیر می‌شود، از همین ناحیه است که سایر انحرافات شروع می‌گردد؛ به تعبیر حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها): «کَلاّ بَل رانَ عَلی قُلُوبِکَمْ»؛ «ران» به معنی زنگار و گرد زردی است که گاهی روی آهن می نشیند، مردم! قلب های شما را زنگار گرفته است به همین دلیل است که دل های شما از واقعیت پذیری بازمانده‌اید».