استاد مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان:
تمسک به سیره زندگی معصومین(ع) راهحل چالشهای کنونی مسائل خانواده است
سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۱۸:۲۰به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم ربابه کابوسی در نشست معرفتی «بررسی سیره خانوادگی امام حسین(علیهالسلام)» که با حضور کارکنان و اساتید مدرسه علمیه و عالی الزهراء(سلاماللهعلیها) گرگان برگزار شد، اسلام را دينی اجتماعى معرفی کرد که نهاد خانواده در آن از جايگاه ویژهای برخوردار است.
وی افزود: خانواده بزرگ بشرى از خانوادههای كوچك تشكيل شده و استحكام اين خانواده عظيم در گرو استحكام واحدهاى كوچك است؛ از این رو، در صورت سست و ناموزون بودن، همیشه دستخوش تلاطم و ناهنجاريها میشود.
استاد حوزه ادامه داد: برای برونرفت از چالشهای عصر کنونی در مسائل و مشکلات مرتبط با خانواده، به سوی ائمه معصومین(علیهمالسلام) رهنمون شده و سیره خانوادگی ایشان را مورد توجه قرار دهیم تا در پرتو هدايت آن بزرگواران راه و رسم زندگى توأم با خوشبختى را پيدا کرد.
خانم کابوسی اذعان کرد: سیره خانوادگی امام حسین(علیهالسلام) و تبعیت از آموزههای بیبدیل آن حضرت، میتواند روح تازهای در کالبد نهاد مقدس خانواده در جامعه اسلامی ایجاد کند.
وی با بیان اینکه معیارهای رسیدن به یک خانواده موفق در رفتارهای امام حسین(علیهالسلام) و اهل بیت ایشان در روز عاشورا و بعد از آن قابل مشاهده است، با استناد به آیه شریفه 21 سوره مبارکه سوره روم، آرامش، مودت و رحمت را سه ملاک اصلی برای دستیابی به یک خانواده موفق دانست.
مبلغ حوزه اظهار کرد: محبت بین افراد خانواده در واقعه عاشورا به وضوح قابل درک بود، بعد از آن همه حوادث تلخ همسر امام حسین(علیهالسلام) از ارتباطات عمیق خود با ایشان شعر گفته و حضرت را مانند کوهی که منبع آرامش و امنیت او بوده، معرفی میکند.
خانم کابوسی تصریح کرد: حمایت و فکرکردن به آرامش همدیگر در خانواده، مختص به روزهای خوب نیست؛ امام حسین(علیهالسلام) در شرایط جنگ که از هر سویی تنها و تحت فشار بود؛ خانواده را دارای اولویت میدانستند.
وی، ایجاد اعتماد به نفس و وقتگذاشتن برای اعضای خانواده بهمنظور برقراری ارتباط مستحکمتر را نمونهای از الگوی عملی رفتار صحیح با فرزندان معرفی کرد.
دانشآموخته مدرسه علمیه عالی الزهراء(سلاماللهعلیها) گرگان، به رفتار امام حسین(علیهالسلام) در مقابل دخترش قبل از شروع جنگ اشاره کرد و گفت: امام حسین(علیهالسلام) زمانی که بیتابی حضرت سکینه را دیدند، از اسب پیاده شده و سر فرزند خود را در آغوش گرفتند و در نهایت به نیازهای عاطفی اعضای خانواده توجه میکنند.