مبلغ فعال مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان:
بقای دین و صیانت اسلام از تحریف، ثمره شجره طوبای امامت معصومان(ع) است
سه شنبه ۲۹ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۹:۰۲به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، نشست هم اندیشی با عنوان «بررسی دلالت آیات مورد استناد در خطبه غدیر» به مناسبت دهه ولایت و امامت و با حضور کارکنان و شماری از اساتید مدرسه علمیه و عالی الزهرا(سلاماللهعلیها) گرگان برگزار شد.
* تعیین جانشین پیامبر اسلام(ص) در روز غدیر، برای سرنوشت آینده اسلام بااهمیت بوده است
در ابتدای این نشست، خانم زهره میراحمدی با استناد به آیه ۶۷ سوره مبارکه مائده که به آیه تبلیغ معروف بوده، بر بیان «آنچه از طرف پروردگار نازل شد» تاکید و تعیین جانشین برای پیامبر گرامی اسلام(صلیاللهعلیهوآله) در روز غدیر را در سرنوشت آینده اسلام و مسلمین بااهمیت دانست و در بیان مستندات حدیث غدیر ادامه داد: 110 صحابه و یاران پیامبر گرامی اسلام(صلیاللهعلیهوآله)، با اسناد و مدارک 84 نفر از تابعین و 360 نفر از دانشمندان معروف اسلامی این حدیث را بیان می کنند.
مبلغ فعال مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان، در بیان قبول و رد ولایت امیرمومنان علی(علیهالسلام) در روز غدیر خم افزود: گروهی کاملاً با این مسئله مخالف بوده و توهین، لعن و مسائلی از این قبیل را به کار برده و ولایت امام علی(ع) کاملاً انکار کردند، دسته دیگر نیز که روح تحقیق و بررسی حقیقت را تا حدودی در خود حفظ کرده و به صورت استدلالی مسئله را تعقیب کردند، به دنبال ذکر پاره ای از اشکالات از آیات و روایات مربوط به آن گذشتند.
خانم میراحمدی در پاسخ به این سوال که «آیا مولی به معنی اولی به تصرف است یا خیر؟»، گفت: مسلماً همین معنا مراد است، زیرا تذکر و یادآوری دوستی علی(علیهالسلام) نیاز به این همه مقدمات، تشکیلات و خطبهخوانی در وسط بیابان خشک و سوزان و متوقف ساختن جمعیت و گرفتن اعتراف های پی در پی از جمعیت نداشت.
* بزرگترین نعمت، نعمت رهبری و هدایت است
در ادامه این نشست، خانم سیده هاجر هاشمی با استناد به آیه سوم سوره مبارکه مائده، روز یأس کافران، روز اکمال دین و اتمام نعمت الهی بر مردم و نیز روزی که اسلام به عنوان دین و مذهب کامل مورد پسند خداوند متعال قرار گرفته را از ویژگی های روز عید غدیر خم دانست و بیان کرد: بدین خاطر است که در روایات، روز عید غدیر به عنوان بزرگترین عید معرفی شده است.
وی، مراد از اکمال دین در ویژگی روز عید غدیر را بدین خاطر دانست که مقررات و قوانین کامل وضع شود، بنابراین اگر برای امت و جامعه، رهبری معصوم و کامل تعیین نشود، مقررات ناقص می ماند.
کارشناس فرهنگی مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان، با این بیان که «قرآن کریم بزرگترین نعمت را نعمت رهبری و هدایت معرفی کرده»، خاطرنشان کرد: با تعیین رهبری الهی، نعمت تمام می شود و رضایت الهی نیز بر این است که هرگاه قانون کامل و مجری عادل به هم گره بخورد، رضایت پروردگار حاصل می شود.
* بقای دین و صیانت اسلام از تحریف، ثمره شجره طوبای امامت معصومان(علیهم السلام) است
در پایان این نشست، خانم مریم علیجانی با استناد به دیدگاه آیت الله جوادی آملی افزود: «هر دین، آیین و قانونی هرچند کامل، عادلانه و حق باشد، با مرگ آورنده آن از بین می رود، چراکه در گذر زمان، حوادث و نیازهای جدیدی پدید می آید که پاسخگویی به آن نیازها و تطبیق آن حوادث بر خطوط کلی دین و اصول قانون، کار هر کسی نیست، لذا باید متولی معین و مشخصی برای دین و قانون باشد».
وی توضیح داد: اگر با تعیین جانشین معصوم برای پیغمبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) رهبری دینی به دست فرد حقیقی و واجد حقیقت عصمت سپرده می شد، نتایجی از جمله یأس و ناامیدی دشمنان و نقش بر آب شدن ترفندهای آنان، ایجاد تغییر کیفی و پیشرفت عمودی در دین، و تبلور نعمت ولایت الهی حاصل می شد.
دانش آموخته مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان، در ادامه بیانات آیت الله جوادی آملی اضافه کرد: «بقای دین و صیانت اسلام از تحریف، ثمره شجره طوبای امامت معصومان(علیهم السلام) است که پیشوایان مذاهب اثنا عشری افتخار شاگردی آنان را داشتند، همچنین هرگونه ضعف که به امور علمی یا عملی اسلام استناد داده شود، میوه تلخ تقدیم غیر معصوم بر معصوم و بهره نگرفتن از معارف وحیانی است».
وی در پایان یادآور شد: عید غدیر، عید امامت است که در این روز دین از نقص اتکاء به شخص پیغمبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) خارج و به کمال اتکاء به شخصیت حقوقی انسان های کامل معصوم و منصوص رسید.