کارشناس قضائی مطرح کرد:
ترویج سبک زندگی اسلامی مهمترین راه پیشگیری افراد از آسیبهای فردی و اجتماعی
جمعه ۱۱ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۵۷:۳۱به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، آقای علی عابدی در نشست مجازی به مناسبت «سالروز شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضائیه» گفت: قوه قضائیه، به عنوان یکی از اضلاع سه گانه ارکان حکومت و انتخاب رئیس آن توسط رهبر انقلاب از دیرباز مورد توجه بوده است.
وی به مساله فساد و لزوم برخورد آن در قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: رفع همه موانع و مقابله با فساد بر عهده قوه قضائیه نیست؛ برخورد با فساد و اصلاح سیستم توسط دولت به مراتب مهمتر و اثرگذارتر از برخورد با مفسد توسط قوه قضائیه است.
قاضی دادگستری، حفظ نهاد خانواده و تحکیم بنیان آن را از اهداف قوه قضائیه برشمرد و تصریح کرد: خدمت و قضاوت در دادگاه خانواده نسبت به سایر دادگاه متفاوت است و قضات با روح و روان و شخصیت خانواده ها مواجه هستند.
وی به نقش مهم قاضی در دادگاه خانواده اشاره کرد و ادامه داد: روزانه مسائل خانوادگی متعددی به دادگاه خانواده مراجعه می شود که قاضی باید به سرنوشت فرزند و آسیب های روحی در مشاجرات و دعواهای خانوادگی نیز توجه کند.
آقای عابدینی خاطرنشان کرد: قوه قضائیه بر اساس قانون وظایف مشخصی دارد که باید تمام توان خود را بر تحکیم بنیان خانواده و نیز کاهش طلاق متمرکز کند.
وی با اشاره به نقش بسیار مهم زنان در حفظ و بقای کانون خانواده و حضور مثبت و موثر بانوان طلبه در ساخت یک خانواده دینی تصریح کرد: ترویج سبک زندگی اسلامی وتبیین آموزه های ناب دینی در خصوص نوع رفتار اعضای خانواده با یکدیگر از مهمترین راه های پیشگیری افراد از انحراف و آسیب های فردی و اجتماعی است.
کارشناس قضائی به اقدامات فرهنگی تاثیرگذار در تحکیم خانواده و کاهش طلاق تاکید کرد و افزود: رعایت شئونات اسلامی و حجاب در محافل عمومی و خانوادگی عامل مهمی در پیشگیری از مشکلات خانوادگی و جلوگیری از انحلال خانواده ها بشمار میآید.