کد مطلب: 108596 تعداد بازدید: ۳۸۲

استاد مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س) انبارالوم:

انتخابات مظهر حماسه‌ سياسی و اقتدار نظام اسلامی است

پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۵۹:۵۷
خانم لشکری استاد مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س) انبارالوم، انتخابات را مظهر حماسه‌ سياسی و اقتدار و آبروی نظام اسلامی معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، نشست پژوهشی با موضوع «بایدها و نبایدهای انتخاباتی» در مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س) انبارالوم برگزار شد.

خانم مریم لشکری نامقی در این نشست مجازی بیان کرد: یکی از برزگ‌ترین محاسن انتخابات‌ها، جلوگیری از رکود است زیرا بهترین شکل ادامه یک نظام اجتماعى این است که در عین ثبات، تحول داشته باشد.

وی «ثبات» را به معنای «استقرار» دانست و افزود: این بهترین شکل است که کشتى نظام در دریاهاى طوفانى بدون دغدغه حرکت کند. «و هى تجرى بهم فى موج کالجبال»؛ کشتى در بین امواج گوناگون حرکت می‌کند اما امواج سهمگین نمی‌توانند استقرار او را از بین ببرند، البته در درون این استقرار و چهارچوب، تحول وجود دارد.

استاد حوزه با بیان اینکه همه تحولات باید در چهارچوب باشد، خاطرنشان کرد: اگر کسى وارد میدان رقابت انتخاباتى و مسابقه انتخاباتى شود اما بخواهد چهارچوب را بشکند، از قاعده نظام و قواعد حرکت انتخاباتى خارج شده است که این امر درست نیست.

خانم لشکری نامقی با تاکید بر اینکه نباید تسلیم تحمیل دشمن شد، افزود: دشمن قصد اختلاف بین مسئولان و آحاد جامعه و جنگ داخلی در ایران را دارد زیرا کشور ایران محور امنیت و وحدت است.

وی، انتخابات را عرصه ظهور و بروز وحدت، عقلانیت و شعور ملى دانست و اضافه کرد: بعضى تصور می‌کنند انتخابات و فضاى انتخاباتى، مایه اختلاف است، در حالی که می‌تواند مایه اتحاد و تشجیع کننده‌ به سرعت عمل و پیشرفت هم باشد و با رقابت مثبت.

مبلغ حوزه خاطرنشان کرد: اگر در این انتخابات بد عمل کرده و برخلاف قوانین و مقررات رفتار کنیم، می‌تواند وسیله‌ سقوط و ضعف و انحطاط و این یک امتحان الهى است.

خانم لشکری گفت: امروز در دنیا، یک دمکراسى حقیقى نیست زیرا فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالى، با سخنان فریب‌آمیز، چنان بر ذهن مردم سنگینى مى‌کند که امکان انتخاب درست را به مردم نمى‌دهد؛ هر کسی که مقدارى از کارهاى انتخاباتى کشورهاى به اصطلاح دموکراتیک را مشاهده کرده باشد، این معنا برایش واضح است.

وی افزود: تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى کلمه، با حفظ حدود شرعى کلمه، به دور از فریب و کارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم کردن افراد.

استادحوزه اضافه کرد: نمى‌شود گفت که مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسئولیتى ندارند که این شرط سلامت انتخابات است.

خانم لشکری،انتخابات را مظهر حماسه‌ سياسی و اقتدار و آبروی نظام اسلامی معرفی کرد و افزود: آبروی جمهوری اسلامی به انتخابات و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی و تأثير يكايك مردم در انتخاب مديران كشور است؛ انتخابات مظهر اراده‌ی ملی و نماد مردم‌سالاری اسلامیاست.