کد مطلب: 107156 تعداد بازدید: ۲۹۵

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان:

قرآن کریم فراتر از سایر رسانه ها بر افکار، اندیشه و روح آدمی تأثیر می‌گذارد

پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۲۴:۵۸
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان، قرآن کریم را رسانه مکتوب الهی خواند و گفت: با توجه به اشتراکات قرآن و رسانه های جمعی در پیام‌رسانی و تأثیرگذاری؛ قرآن کریم فراتر از سایر رسانه ها بر افکار، اندیشه، روح و روان آدمی تأثیر می‌گذارد.

به گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران گلستان، خانم حسینی واعظ در جمع کارشناسان روابط عمومی مدارس علمیه خواهران استان گلستان که در سامانه سیما برگزار شد، بیان کرد: ارتباط انسان ها، سنگ بنای جامعه است و بدون آن هرگز به عنوان خصیصه انسانی پدید نمی آید.

وی با اشاره به نقش ارتباطات در عصر جدید، ادامه داد: روابط عمومی در حقیقت نوعی شبکه هوشیار، بانک اطلاعات، مغز متفکر سازمان و پل ارتباطی آن با افکار عمومی و مخاطبان خاص و عام و با نگرش ها و تمایلات و عادات و سلایق متفاوت است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان به لوازم کار روابط عمومی اشاره کرد و گفت: هدف روابط عمومی، کسب تفاهم و پشتیبانی از طریق ایجاد احساس اشتراک میان فرد یا سازمان و مخاطبان است که باعث ایجاد ارتباطی تعاملی و دوسویه، مشارکتی و پیچیده است که به طور بالقوه به ایجاد حس اشتراک کمک می‌کند.

حسینی واعظ خاطرنشان کرد: متخصصان روابط عمومی که نقش هماهنگ کنندة درون سازمان و ارتباط آن با بیرون را ایفا می‌کنند، باید از دانش مهارت‌های ارتباطی، روان‌شناسی، روان‌شناسی جامعه، جامعه‌شناسی، سیاست، اصول مدیریت و علم اخلاق برخوردار باشند تا بتوانند از جایگاه ویژه خود بر عواملی چون تشخیص وضعیت جدید جامعه به روش های نوین به طور کامل مشرف شوند تا در هنگام بروز مشکلات احتمالی، وضعیت آن سازمان را حفظ کنند.

وی قرآن کریم را رسانه مکتوب الهی خواند و توضیح داد: با توجه به اشتراکات قرآن و رسانه های جمعی در پیام‌رسانی و تأثیرگذاری؛ قرآن کریم فراتر از سایر رسانه ها بر افکار، اندیشه، روح و روان آدمی تأثیر می‌گذارد.

استاد حوزه افزود: قرآن كريم با دعوت امت به برقراري رابطه اجتماعي، داشتن شكيبايي و در پيش گرفتن تقواي الهي را براي رسيدن به رستگاري و فلاح مورد تأكيد قرار داده است.

حسینی واعظ اضافه کرد: موضوعي كه امروزه به عنوان اخلاق در روابط عمومي به شكلي بسيار ناقص در مجامع روابط عمومي مطرح است، در آيات شريفه قرآن با زيبايي هر چه تمام تأكيد شده است.

وی به درس‌هایی از آیات  قرآن کریم در زمینه نحوه چگونگی ارتباطات اشاره کرد و عنوان نمود: هدف از گفتگو و برقراري ارتباطات در قرآن، معرفي خداوند در قرآن، مخاطبان قرآن (خداوند) براي گفت‌وگو و ارتباطات، انواع ارتباطات و گفتگو در قرآن، زبان و لحن گفتگو و ارتباطات در قرآن، ارتباطات و قدرت نفوذ در ديگران و ... نمونه‌هایی از درس‌های قرآن در این زمینه است.

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان، سيره عملي و نظري پيامبر اعظم(ص) را نیز سراسر مردم‌داري، مردم‌ياري و تكريم ارباب رجوع دانست و افزود: فرامين حكومتي و سيره عملي امام علي(ع) نيز گواه خوبي بر اهميت بخشيدن به مباحث روابط عمومي است كه در همين موضوع امام علي(ع) در فرمان مشهور خود خطاب به مالك اشتر درباره اهميت به افكار عمومي مي فرمايند: «تكيه گاه دين، اجتماع مسلمين و نيروي ذخيره براي دشمنان تنها توده مردم (افكار عمومي) هستند؛ پس گوش تو به سوي افكار عمومي و گرايش تو به جانب آنان باشد».

حسینی واعظ در بخش دیگر سخنان خود با تشکر از زحمات همکاران روابط عمومی بر حضورفعال‌تر به منظور شناساندن دستاوردهای حوزه های علمیه خواهران تاکید کرد و گفت: با وجود فعالیت‌های گسترده حوزه علمیه خواهران اما هنوز مردم جامعه جایگاه مدارس علمیه خواهران را بخوبی نمی شناسند، زیرا خوب معرفی نکرده‌ایم که این مسئولیت خطیر به عهده روابط عمومی است.

وی تاکید کرد: کار روابط عمومی همچون دیگر معاونت‌ها اهمیت دارد، اگر برای ما پذیرش مهم است با روابط عمومی تقویت شود، اگر مسائل آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و حتی منابع مالی و ایجاد شبکه خیرین مهم است،  باید به تقویت روابط عمومی پرداخت و در جای خود مهم است که مدیران باید به این امر توجه کنند.