کد مطلب: 106624 تعداد بازدید: ۳۱۱

استاد حوزه خواهران:

مبلغان دین با تاسی از حضرت علی(ع) در حراست و پاسداری از دین تلاش کنند

پنجشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۱۲:۳۰
خانم فاطمه سوسرایی استاد مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: مبلغان دین با تاسی از حضرت علی(ع) در حراست و پاسداری از دین تلاش کرده و از ارزش های والای اسلام دفاع کنند.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم فاطمه سوسرایی در نشست پژوهشی «نقش حضرت علی علیه السلام در پاسداری از دین» که از سوی مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان به صورت مجازی برگزار شد، در ابتدای سخنان خود بیان کرد: ماه رمضان سرآمد تمام ماه‌ها و شب قدر نیز قلب ماه رمضان است که باید از این فرصت‌های معنوی برای رسیدن به معبود و عبادت‌های خالصانه بهره برد.

وی شب قدر را شب نزول قرآن و ملائکه بر روی زمین دانست و گفت: در شب قدر، قرآن، ملائکه و برکات الهی نازل شده و تقدیر یکساله انسان رقم می‌خورد.

استاد حوزه در ادامه به نقش حضرت علی(ع) در پاسداری از دین پرداخت و تشریح کرد: بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) تمام مسئولیت‌های ایشان از جمله تفسیر وحی، مرجعیت علمی، دینی و سیاسی، و تبیین احکام به جز دریافت و ابلاغ وحی بر عهده امیرمؤمنان(ع) قرار گرفت.

سوسرایی با بیان این که حضرت علی(ع) در دوره 25 ساله حکومت خویش در محرومیت سیاسی بودند، افزود: زمانی که در پیکره دین انحرافی رخ می‌داد، آن حضرت وارد میدان شده و قرائت درست از اسلام را به مردم عرضه می‌کردند که این، نشان‌دهنده نقش حضرت(ع) در حل مشکلات و مرجعیت دینی ایشان است.

وی به خدمات حضرت علی(ع) به قرآن کریم از قبیل حفظ و جمع آوری قرآن، تفسیر و تأویل آن، تربیت شاگردان و مبلغان قرآن و آموزش راهکارهای قرائت صحیح قرآن اشاره کرد و گفت: تمام مسلمانان درباره قرآن اتفاق نظر دارند که این نتیجه خدمات آن حضرت به کتاب آسمانی است.

مبلغ حوزه، تعلیم علم نحو برای فهم معنای قرآن را از خدمات امیرمؤمنان(ع) برشمرد و تشریح کرد: قواعد زبان عرب تا عصر خلافت حضرت علی(ع) تنظیم نشده بود و کلام عربی بدون اعراب‌گذاری نوشته می‌شد و هر طفل عرب با آموختن سخن، قواعد ساده را به آسانی می‌آموخت، اما بعد از فتوحات مسلمانان و آمیخته‌شدن افراد عرب با غیر آنان، در زبان عربی آشفتگی ایجاد شد، لذا حضرت علی(ع) قواعد زبان عربی را تدوین کردند.

سوسرایی بیان کرد: خدمت حضرت علی(ع) به قرآن کریم باعث شد فهم لغت عرب عصر پیامبر(ص) بر همگان آسان شود، به طوری که امروزه میلیون‌ها مسلمان، قرآن را به صورتی که بر قلب رسول اکرم(ص) نازل شد، تلاوت می کنند.

وی ادامه داد: اسلام و قرآن با پیامبر خاتم(ص) به مردم رسید اما با خدمات حضرت علی(ع) تا ابد در بین بشر حفظ شد.

استاد حوزه خاطرنشان کرد: مبلغان دین با تاسی از حضرت علی(ع) در حراست و پاسداری از دین تلاش کرده و از ارزش های والای اسلام دفاع کنند.