در نشست خبری مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان اعلام شد:
برگزاری بیش از ۱۴۰۰ کلاس آموزشی در سامانه مدرس
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۰:۳۵به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، نشست خبری مدیر حوزه علمیه خواهران این استان با اصحاب رسانه با موضوع پذیرش حوزه های علمیه خواهران کشور برگزار شد.
* 1236 نفر از طلاب گلستانی در مقاطع مختلف در حال تحصیل هستند
خانم حسینی واعظ در ابتدای نشست، با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم(ع) بیان کرد: علم نافع باید موجب پاکسازی و تهذیب نفس شود، که در اینصورت قلب انسان مرکز حرم الهی شده و از همه بدیها و زشتیها میشود، در این صورت علم نافع خواهد بود.
وی همچنین در راستای عید بزرگ مبعث گفت: عید مبعث سرشار از برکت، نور و هدایت است، لذا باید قدر آن را دانست و در آگاهی از پیامها و معارف نهفته در آن کوشید.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان خاطرنشان کرد: در گام دوم انقلاب با تمام فراز و نشیبهای، وارد 42 سالگی پیروزی انقلاب شدیم که در این دوره چهل ساله، دستاوردهای چشمگیری بدست آوردیم و از جمله آن، حضور روزافزون بانوان در عرصههای مختلف از جمله علوم دینی بود که انقلاب به معنای دقیق کلمه در این بخشها صورت گرفت.
حسینی واعظ با توجه به ضرورت یادگیری معارف دینی و تحصیل بانوان که از سوی رهبر انقلاب(حفظهالله) مورد تأکید قرار گرفته است، گفت: بانوان باید به معارف دین و فهم قرآن کریم و دستورات دینی آشنا باشند؛ در شهرهای مختلف استان گلستان نیز این مراکز علمی-دینی برای کسب معارف بلند قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) در سطوح مختلف (سطح دو، سه و چهار) در حال فعالیت هستند.
وی در ادامه، با اعلام این خبر که پذیرش سال تحصیلی 1401-1400 در تمامی مقاطع تحصیلی از 25 بهمن ماه 99 آغاز شده است، توضیح داد: نامنویسی برای ثبت نام حوزههای علمیه خواهران به دو طریق غیرحضوری از طریق پایگاه اینترنتی http://paziresh.whc.irو حضوری از طریق مراجعه به مدارس علمیه سراسر کشور انجام می گیرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان تشریح کرد: مقاطع تحصيلي مدارس علميه خواهران استان در سطح دو مقطع عمومی (ویژه دارندگان مدرک سیکل) و عمومی ویژه (ویژه دارندگان مدرک دیپلم)، سطح سه مقطع عالی در سه رشته (تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول و کلام اسلامی) و در سطح چهار مقطع تخصصی در دو رشته (تفسیر تطبیقی و فقه خانواده) در حال فعالیت هستند.
حسینی واعظ با بیان اینکه استان گلستان دارای 14مدرسه در مقطع سطح دو و سه و چهار میباشد، زمان آزمون ورودی برای مقطع عمومی را 25 تیرماه 1400 و مقطع عالی و تخصصی را 4 تیرماه سال آینده اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی1400-1399رشد هشت درصدی نسبت به پذیرش سال 1399-1398 داشتهایم و بر اساس نظرسنجیهای به عمل آمده، بیشترین سهم در جذب داوطلبین، تبلیغات از طریق طلاب مدارس علمیه بوده است.
استاد حوزه ادامه داد: پس از احراز صلاحیتهاي لازم توسط مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران، به فارغالتحصیلان هر یک از سطوح، دانشنامه سطح دو، سه یا چهار اعطاء ميشود که دارندگان اين دانشنامه، از کليه مزاياي علمي و استخدامي فارغالتحصیلان برخوردار هستند.
حسینی واعظ ابراز کرد: با توجه به اهمیت امر خطیر تبلیغات در توسعه کمی و کیفی پذیرش ضروری است تا همانند سالهای گذشته و با اهتمامی جدیتر و گستردهتر، تمام توان خویش را در جذب حداکثری با شاخص شایسته گزینی به کار گیریم تا با به کارگیری شیوه های مؤثر در امر اطلاع رسانی و جذب داوطلبان مستعد و شایسته، شاهد رشد و بالندگی حوزه های علمیه خواهران باشیم.
وی در پایان گفت: امسال نیز پویش «هر طلبه یک داوطلب» با قوت و حمایت بیشتری در شبکه علمی پژوهشی کوثرنت و دیگر فضاهای مجازی برگزار خواهد شد و در نهایت طلابی که بیشترین تأثیرگذاری را در این امر داشته باشند، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان اظهار کرد: در حال حاضر 1236 نفر از طلاب در مقاطع مختلف در حال تحصیل هستند و 1868 نفر نیز موفق به دفاع پایاننامه شدهاند.
حسینی واعظ ظرفیت پذیرش امسال را 415 نفر اعلام کرد و در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر نحوه برگزاری فعالیت ها با توجه به ویروس کرونا، گفت: گاهی بعضی تهدیدها باید تبدیل به فرصت شود که شیوع ویروس کرونا این اتفاق را رقم زد و در حوزههای علمیه سامانه جامع مدرس راهاندازی شد که بسیاری از فعالیتهای آموزشی در این سامانه برگزار می شود.
وی با برشمردن محاسن سامانه مدرس، در ادامه بر همکاری خبرنگاران در تبلیغات پذیرش حوزههای علمیه تاکید کرد.
* از سال 1399 در هرترم قریب به 700 کلاس در سامانه مدرس برگزار شده است
در ادامه خانم زهرا جمالی زاده معاون آموزش استان با معرفی مدارس علمیه خواهران استان گلستان بیان کرد: در ترم اول و دوم سال جاری قریب به 200 نفر از اساتید به تدریس محتواهای آموزشی-تحصیلی پرداختند اما مجموعا اطلاعات 300 نفر از اساتید در سامانه اساتید به ثبت رسیده است.
وی گفت: از ابتدای سال تحصیلی 1399 با مجازی شدن کلاسهای آموزشی، در هرترم قریب به 700 کلاس در سامانه مدرس برگزار شده است؛ یکی از محاسن این سامانه نامحدود بودن زمان تشکیل جلسات کلاس است که با هماهنگی و تعامل اساتید و طلاب و با درنظرگرفتن سهولت در امر تحصیل ساعات تدریس در سامانه تعریف می گردد.
وی گفت: سامانه مدرس با دارا بودن قابلیت های ارتباط صوتی، تصویری و متنی زمینه تعامل حداکثری دو طرفه استاد و شاگرد را ایجاد نموده است و دارای ویژگیهای رقابتی نسبت به سامانههای مشابه است و طلاب در این سامانه به رقابت علمی با یکدیگر می پردازند.
در پایان نشست از زحمات خبرنگاران تجلیل به عمل آمد.