کد مطلب: 103266 تعداد بازدید: ۳۲۰

مشاور مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان:

بانوان در ترویج سبک زندگی فاطمی تلاش کنند

دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۳۷:۱۵
مشاور مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان گفت: بانوان باید با تأسی از سبک زندگی حضرت زهرا(سلام الله علیها) در جهت ترویج سبک زندگی فاطمی حرکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم فرحناز رجب زاده در مراسم جشن ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و هفته زن در جمع طلاب و کارکنان مدرسه علمیه عالی الزهرا(سلام الله علیها) گرگان، در مقدمه سخنان خود به مقام والا و شامخ زن اشاره کرد و زن را اولین کسی دانست که بر علیه دیکتاتوری عظیم فرعون، دلیرانه به پا خواست.

وی به بانوان نقش آفرین در اسلام و اهل بیت علیهم السلام اشاره کرد و افزود: اولین کسی که مکه و کعبه را آماده کرده و اولین کسی که به رسول مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله) ایمان آورد و نیز اولین کسی که کاخ یزید را به لرزه در آورد، به ترتیب؛ هاجر، خدیجه و زینب کبری(سلام الله علیهم) یعنی یک زن بودند

مشاور مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) گرگان با استناد به کلام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به بیان ویژگی های حضرت زهرا(سلام الله علیها) پرداخت و ادامه داد: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) با این اعتقاد که حضرت زهرا(سلام الله علیها) یک انسان کامل است بر دستان او بوسه می زد.

رجب زاده، مصحف فاطمه(سلام الله علیها) را از ویژگی دیگر حضرت دانست و ایشان را فقیه، حافظ و مفسر قرآن نامید و گفت: به تعبیر حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) تناسب روحی که بین حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و جبرئیل امین(علیه السلام) بعد از رحلت نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه) وجود داشت، «از مختصات حضرت صدیقه طاهره است زیرا در مورد هیچ یک از ائمه(علیهم السلام) چنین مراوده ای وجود نداشت».

وی با اشاره به خطبه حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسجد مدینه خاطرنشان کرد: در عظمت این خطبه، به تعبیر علامه مجلسی "تمامی فصحاء و دانشمندان باید بنشینند و کلمات این خطبه را معنا کنند"؛ مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز این سخن را به لحاظ زیبایی هنری، مانند زیباترین و بلندترین کلمات نهج البلاغه می دانند.

استاد حوزه، شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها) را شخصیتی جامع الاطراف، صحیفه صفات آسمانی و مجمع همه خوبی ها عنوان کرد و گفت: فاطمه زهرا(سلام الله علیها) با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه یک همسر و زن نمونه و در محیط علم، یک دانشمند والاست، ایشان یک زن کامل در نگاه اسلام است.

رجب زاده به فرمایشاتی از رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: از دیدگاه مقام معظم رهبری، «فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در قله بشریت قرار دارد، ایشان فجر درخشانی است که از گریبان او خورشید نبوت، امامت و ولایت درخشیده و آسمان بلند و رفیعی که در آغوش او، ستاره های فروزان ولایت قرار گرفت، بدین معنا که اگر زهرا(سلام الله علیها) نبود ولایت و امامت هم نبود».

وی، حضرت زهرا(سلام الله علیها) را کوثر تمام نشدنی و فرشته نجات انسان ها در طول تاریخ نامید و هریک از ائمه(علیهم السلام) را شط خروشان و جویبارهایی دانست که فضای معرفت و استعدادهای بشری را سیراب نموده اند.

مبلغ حوزه، حضرت فاطمه(سلام الله علیها) را تجسم همه خوبی ها دانست و با تاکید بر ضرورت الگوگیری از ایشان بیان کرد: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را از لحاظ عنصر وجودی، شرافت و کرامت، بهترین اهل زمین معرفی می کنند.

رجب زاده، عشق و احترام به همسر، درک موقعیت، همکاری با همسر و تفاهم در زندگی مشترک را از ویژگی های سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها) در بحث همسرداری دانست و ابراز کرد: حضرت زهرا(سلام الله علیها) در طول زندگی خود، هیچگاه خارج از وسع و توان امیرمومنان علی(علیه السلام) چیزی درخواست نکرد و به اندازه توان حضرت از ایشان تقاضا داشتند.

وی ادامه داد: امروزه از جمله دلایل سردشدن روابط بین زوجین، مقایسه کردن همسر و زندگی با همسر و زندگی دیگران است که بانوان ما باید با تأسی از سبک زندگی حضرت زهرا(سلام الله علیها) در جهت ترویج سبک زندگی فاطمی حرکت نمایند.